Abone Ol

FETÖ'de iç savaş çıktı: Teröristbaşı Fetullah Gülen nereye kaçırıldı?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen FETÖ içindeki kavgayı ifşa etti. FETÖ’nün "üst düzey" isimlerine küfürler yağdıran Ebuseleme Gülen, Pensilvanya kampından çektiği video ile FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki FETÖ kampından götürüldüğünü söyledi.

FETÖ'de iç savaş çıktı: Teröristbaşı Fetullah Gülen nereye kaçırıldı?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, FETÖ içindeki kavgayı ifşa etti.

Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'in "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından Pensilvanya’da bulunan FETÖ kampından götürüldüğünü Pensilvanya kampından çektiği video ile duyurdu.

Fetullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu olan Ebuseleme Gülen, örgütün bir diğer önemli ismi, FETÖ'nün "Yargı İmamı" Osman Karakuş’un kızıyla evli.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ’nün "üst düzey" isimlerine küfürler yağdıran Ebuseleme Gülen; Barbaros Kocakurt, Cevdet Türkyolu, Adil Öksüz gibi isimlerle ilgili ifşalarda bulunurken bazı paylaşımlarının ise örgüt tarafından silindiğini iddia etti.

FETULLAH GÜLEN NEREDE?

Fetullah Gülen'in nerede olduğunu soran örgüt üyelerine "hasta" olduğu bilgisi verilirken, yayılan bir diğer iddia ise Cevdet Türkyolu ekibinin Gülen'i yakın markaja alarak kimseyle görüştürmek istemedikleri yönünde... Dillendirilen bir diğer iddiaya göre Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Pensilvanya kampında bulunan "Başyüceler" ya da "istişare heyeti" de denilen bu kurul üyelerini suçluyor ve yüzlerini dahi görmek istemiyor...

FETÖ elebaşı Gülen öldükten sonra yerine geçeceği söylenen Mustafa Özcan ekibinin Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirdiği ve bu sebeple Gülen'in başka bir yere nakledildiği de örgüt içinde yayılan bilgilerden bir diğeri...

Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in Pensilvanya kampından çektiği video şu şekilde:

Ebuseleme Gülen'in 15 Temmuz ile ilgili yaptığı ve daha sonra örgüt tarafından silindiğini iddia ettiği paylaşımlar ise şöyle: