Abone Ol

FETÖ'cü Hakan Şükür'e Övgüler Yağdıran Fatma Yavuz CHP'den Aday Adayı Oldu

Diyanet bünyesinde Kur’an Kursu hocalığı yaparken 2019 yılında “din görevlisiyle bağdaşmayan davranışlar sergilediği” gerekçesiyle ihraç edilen ve geçmişte attığı sözde Ermeni soykırımı ve Sabiha Gökçen tweetleriyle bilinen Fatma Yavuz, CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

FETÖ'cü Hakan Şükür'e Övgüler Yağdıran Fatma Yavuz CHP'den Aday Adayı Oldu

CHP İstanbul teşkilatının düzenlediği bir etkinlikte konuşan Yavuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açılımını övdüğü konuşmasını Twitter’dan “Ezberlerimizi bozacağız, yaralarımızı saracağız… Yürünecek çok yolumuz var. Dostlarımız ile başlıyoruz.” notuyla paylaştı.

FETÖ’CÜYE TEŞEKKÜR

Paylaşıma FETÖ’cü Hakan Şükür, “Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece.” yorumu yaparken, Şükür’ün Yavuz’a verdiği yanıt dikkat çekti. 

Yavuz “Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı duyurusuna, "Ezberlerimizi bozacağız, yaralarımızı saracağız... Yürünecek çok yolumuz var. Dostlarımız ile başlıyoruz." notunu düşen Yavuz'a bir cevap da ABD'de de yaşadığı bilinen Hakan Şükür'den yanıt geldi. FETÖ firarisi Şükür, Yavuz'un paylaşımına, "Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece." sözleriyle karşılık verdi.

Hakan Şükür'ün paylaşımına yanıt veren Yavuz, "Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek." ifadelerini kullandı. Kısa sürede gündem olan paylaşıma sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından tepki gösterildi.

CHP'li bazı hesaplar tarafından da aday adayı olması eleştirilen Yavuz, hakkında yazılanlara da, "CHP'nin kapısından ilk defa girmiş birinin aday adayı olması da ne demek Fatma? Cevap: Kemal Kılıçdaroğlu çağırdı, ben de geldim." yanıtını verdi.