Abone Ol

Fetö Ziyaretçisi Vekilin Asgari Ücretli ile İlgili Sözleri Gündem Oldu

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, asgari ücretle geçinmeye çalışan yurttaşların kapısında arabası olduğunu ve 6 ayda bir telefon değiştirdiklerini iddia etti.

Fetö Ziyaretçisi Vekilin Asgari Ücretli ile İlgili Sözleri Gündem Oldu

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in yerel bir televizyonda katıldığı programda, asgari ücretlilerle ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye ekonomisi ve asgari ücrete ilişkin eleştirilere yanıt veren AKP'li Tamer, "asgari ücret geçmişte 100 dolar civarında bugün ise 400 dolarlara çıkmış. Az, yeterli değil. Bu ülke zengin olsa da asgari ücreti üst seviyede verse. Türk ekonomisi sıkıntılı süreçte bile büyüyor ve bu ilerlemeyi yok sayamayız" ifadelerine yer verdi.



Ürolog önerisi: Prostat sorununuz varsa şunu asla yapmayın...

Sadece 4 gün sonunda eklemleriniz sizi bir daha rahatsız etmeyecek

Sigarayı bırakmak mı istiyorsun? İnanılmaz yöntem: Bir bardak su al ve içine...

Ameliyatsız görüşünüzü düzeltin! Geceleri 2 damla ...

'EVİNİN ÖNÜNDE ARABASI MEVCUT'
Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü iddia eden Tamer "İşsizlik oranı zaman zaman düşüyor zaman zaman yükseliyor, biliyoruz. Bazı sıkıntıların bu pandemi döneminde olduğunu söylemek lazım. Sıkıntılı süreç içerisinde Türk ekonomisinin yüzde 3'lerin üzerinde büyüdüğü bir gerçek de söz konusu. İlerlemeyi yok sayamayız. Bugün bakıyoruz, bu eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir, belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut" dedi.

'BAŞIMIZDA DÜNYA LİDERİ VAR'
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun çöpten ekmek toplayan insanlara ilişkin yaptığı açıklamaları da eleştiren Tamer, “Mizansen şeklinde Osmaniye'de çöp toplayan insanları çıkarıp, orada grup toplantılarında ifade eden bir CHP gerçeği var. Adam ne dedi? ‘ben ekmekleri topluyorum hayvanlara veriyorum' dedi. Karadeniz'de de aynı hadiseler yaşandı. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz. Sıkıntıları biliyoruz. Ama başımızda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bu liderin almış olduğu tedbirlerle pandemiyi de atlatacağız” şeklinde konuştu.

FETHULLAH GÜLEN'İ ZİYARET EDEN VEKİLLER ARASINDA
Tamer, Pensilvanya'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i ziyaret eden 12 AKP Milletvekili arasındaydı. Tamer, o dönem “Bizi Meclis Amerika'daki Türk günlerine gönderdi” savunmasını yapmıştı. Bu konu daha önce de tartışma konusu olmuş, milletvekilleri ABD'deki Türk günü etkinlikleri ve yürüyüşüne katılmak için TBMM tarafından görevlendirilmişti. Ancak AKP milletvekilleri bu programdan sonra ayrı bir program yaparak Pensilvanya'ya geçip, Fetullah Gülen'i ziyaret etmişlerdi.


Fetö Ziyaretçisi Vekilin Asgari Ücretli ile İlgili Sözleri Gündem Oldu - Resim: 1