Abone Ol

Fethullah Gülen hipnoz yöntemini mi kullanıyor?

Hipnoz ve Bilinçaltı Değişim Uzmanı Mehmet Başkak, Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'in hipnoz gücüne sahip olduğunu iddia ediyor.

Fethullah Gülen hipnoz yöntemini mi kullanıyor?

“Fethullah Gülen, hipnotik telkin gücü yüksek isimlerden birisi. 2013’ten bu yana sürdürülen ‘paralel yapı’ operasyonlarına rağmen hipnotik gücünü hala koruyor.”

Bu tespit, siyasetten, bilime, spordan, sanata kadar etkili isimlerin hipnotik telkin güçlerini değerlendiren Hipnoz ve Bilinçaltı Değişim Uzmanı Mehmet Başkak’a ait.

Fethullah Gülen'in konuşmalarının hipnotik telkin değerinin yüksek olduğunu söyleyen Hipnoz Uzmanı Başkak’ın ‘paralel yapı’ operasyonlarının merkezindeki ismin hipnoz gücüyle ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Kendi kitlesini, devletin merkezinde olan bir güç odağını karşısına alacak derecede etkileyip yönlendirebiliyor. Kitlesi onun etrafında kümelenmiş durumda. Fethullah Gülen'in hareketinin omurgasını oluşturan kitlesi ile arasındaki hipnotik alışveriş, tesir ve ikna gücü olduğu gibi duruyor. Cemaat üyeleri liderlerinin etrafında kümelenmiş durumdalar ve mesleklerinden, hayat standartlarından vazgeçme pahasına talimatları uyguluyorlar. Dağılan bir kitle de var, ama bu daha çok en dış halkalarda gerçekleşiyor... Mücadeleyi kim kazanmış görünüyorsa zayıf halkalar, kararsızlar "kazanan gücün" hipnozu altına giriyor.”