Abone Ol

Ferman Toprak, taksi şoförü oldu

Ferman Toprak, yeni klibi için kamera karşısına geçti. Şarkıcı "Saldır moruk" isimli şarkısının klibi için taksi şoförü oldu.

Ferman Toprak, taksi şoförü oldu

Sevilen sanatçı Ferman Toprak, Mart ayında çıkması planlanan yeni albümünün "Saldır moruk" isimli şarkısının klip çekimlerinde; Erkan Nas yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Ferman Toprak, taksi şoförü oldu - Resim: 1

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Rahmetli usta sanatçı, Müslüm Gürses'in 14 yıl önce seslendirdiği "Saldır moruk" adlı şarkıyı yeni albümünde Suat Aydoğan aranjesiyle yorumlayan Ferman Toprak, kendi hayat hikayesini anlatan klip çekimlerinin ilk durağı Yeniköy sahilinde, rol gereği bir taksinin şoför koltuğuna geçti. Çevredeki meraklı gözlerin bakışları etrafında gerçekleştirilen çekimde, Ferman Toprak'ı taksi kullanırken gören hayranları da şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ferman Toprak, taksi şoförü oldu - Resim: 2

KLİP HİKAYESİNDE KENDİ HAYATI VAR

Klipte işlenen hikaye üzerine son bölümü Ferman Toprak'ın sahne aldığı Gayrettepe'deki Faceclup'te gerçekleşen çekimler, 30 kişilik teknik ekiple yaklaşık 15 saat sürdü.

Önümüzdeki ay çıkacak olan yeni albümünün "Saldır moruk" isimli şarkısını kliplendiren başarılı şarkıcı, çok heyecanlı olduğunu belirterek" Gerçek hayatı anlatan eğlenceli, keyifli bu şarkı enerjisiyle sinerjisiyle herkese ilham olacak. Kendi hayat hikayemin işlendiği klibin güzel olması için de ekip olarak saldırdık." dedi.