Abone Ol

Ferin Batman'dan kilo vermek için metropol diyeti!

Palladium Ataşehir'de Diyet ve Organik Yaşam Festivali başladı. Festivalde, Beslenme ve diyet uzmanı Ferin Batman, AVM ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet eşliğinde değerli bilgiler verdi.

Ferin Batman'dan kilo vermek için metropol diyeti!

Palladium Ataşehir'de Ferin Batman ile Beslenme ve Diyet Üzerine

Palladium Ataşehir’de bugün başlayan, organik ve doğal ürünlerin satıldığı,  işin uzmanlarınca ‘doğal beslenme, sağlıklı yaşam ve güzellik’ başlıklarının anlatılacağı “Diyet ve Organik Yaşam Festivali”nde, Beslenme ve Diyet Uzmanı Ferin Batman, doğru beslenme ile ilgili keyifli bir sunumla AVM ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı.

Ferin Batman'dan kilo vermek için metropol diyeti! - Resim: 1

Ferin Batman, doğru beslenmenin ve diyet yapmanın inceliklerini anlatırken, yeni kitabı ‘Metropol Diyeti’yle de günümüz insanının diyet yaparken karşılaştığı zorlukları ve bunların üstesinden nasıl gelineceğini açıkladı.

Ferin Batman'dan kilo vermek için metropol diyeti! - Resim: 2

Kilo vermenin ve diyet yapmanın kişiye özel bir şekilde uzmanlarca belirlenen listelerle yapılmasının önemine dikkat çeken Ferin Batman, doğal beslenmenin ve gün içersinde, evde doğal olarak hazırlanan aromalı sular tüketmenin kilo vermek ve sağlıklı yaşam için de çok önemli olduğunu vurguladı.

Ferin Batman'dan kilo vermek için metropol diyeti! - Resim: 3

AVM ziyaretçilerinin konuyla ilgili tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Ferin Batman, herkese sağlık dolu günler dileyerek, Palladium Ataşehir Küre Alan'da kurulan diyet ve organik ürünlerin bulunduğu standları ziyaret etti.