Abone Ol

Ferhat Güzel, Günay Restaurant'ta neden dayak yedi?

İstanbul gece hayatında canlı müzik denilince akla ilk gelen yerlerin başında gelen Günay'da hiç de nezih olmayan bir hadise yaşanmış

Ferhat Güzel, Günay Restaurant'ta neden dayak yedi?

Yıllardır birçok assoliste ev sahipliği yapmış, sayısız ünlülerin sahne aldığı İstanbul'daki son gazino kültürünü yaşatan en son mekan olan Günay adına ve duruşuna yakışmayacak bir olaya sahne olmuş.

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi İmparator İbrahim Tatlıses'i son kez ağırlayan Günay, İmparator'u dinlemeye gelenler tarafından hınca hınç doldurulmuştu. İbo'yu dinlemeye gelenler arasında Ferhat Güzel'de vardı. Güzel, İmparator'u bundan önceki sahnelerinde de yalnız bırakmamış izleyenler arasında yerini almıştı. Basın mensupları her hafta olduğu gibi ilk on dakika sahneden görüntülerini almış mekandan ayrılmışlardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde bir anda ne olduysa olmuş Ferhat Güzel ile Günay personeli arasında bir elektriklenme yaşanmış. Mekanın içinde Ferhat Güzel'i hırpalayan güvenlik görevlileri hızlarını alamayıp Güzel'i mekan dışında da bir güzel dövmüşler. Daha sonra mekanın önünden bir taksiye atlayıp kurtulduğuna sevinen Ferhat Güzel'in bu sevinci çok sürmemiş. Elli metre ilerleyebilen Ferhat Güzel'in bindiği taksiyi durduran güvenlik görevlileri herhalde fantezi olsun diye Güzel'i biraz da taksinin içinde dövüp azad etmişler.

Yaşanan bu olaylardan habersiz sahnesine devam eden İmparator, kendisini dinlemeye gelen sanatçı arkadaşına yapılan bu hareketleri duyunca ne yaptığını ve bu hareketlere maruz kalan Ferhat Güzel'in suçunun ne olduğunu açıkçası çok merak ediyorum...

Selçuk İnci - Ayaklıgazete.com