Abone Ol

Ferhan Şensoy beni de öpmüştü!

Tiyatrocu Ferhan Şensoy, oyuncu Aytaç Öztuna ile dudak dudağa yakalandı. Selda Uskan ise Şensoy ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Ferhan Şensoy beni de öpmüştü!

Ferhan Şensoy oyuncu arkadaşı Aytaç Öztüna ile İstiklal Caddesi’nde dudak dudağa yakalanmıştı. Konuyla ilgili ir açıklma da Selda Uskan’dan geldi. Selda Tosun farklıhaber8.com sitesinde yayınladığı yazısında Ferhan Şensoy’un aynı şeyi daha önce kendisine de yaptığını söyledi.

İşte Selda Uskan’ın sitede ki o yazısı!

“Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, oyuncu arkadaşı Aytaç Öztuna ile İstiklal Caddesi’nde dudak dudağa objektiflere yakalandı!”

“Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, öpüşme olayı için ‘Vedalaşırken tesadüfen oldu, öpüşmüyorduk’ dedi!”

Peki hangisi doğru?

Buna karar vermeden önce beni dinleyin, anlatacaklarımı…

Çünkü tıpkısının aynısını Ferhan bana da yapmıştı.

Ama önce kısa bir öz geçmiş…
Onunla yıllar yıllar önce DGSA’nın sınavlarında tanışmıştık. 5-6 genç arkadaştık ve akademinin tam karşısında Agora diye bir yer vardı, orada buluşup hayata dair ahkam keserdik. Ben şahsen, Simone de Beauvoir olmaktan yeni vazgeçmiş, Sartre yerine Türk erkeklerine razı olmuştum ki, şansıma çıka çıka gurubun en içine kapanık genci, sakallı Hasan çıktı. Hasan15 gün boyunca üzerinden atmadığı siyah gömleği ve montuyla, dış görünüşe önem vermeyen (!) kişilikli bir gençti. Ben onunla oyalanadurayım, yanı başımda Ferhan, grubun en güzel kızını kapmıştı bile. Kıza, sarışın olduğu için ‘civciv’ diyorduk. İzmirli bir ailenin kızıydı ve Ferhan’a kısa zamanda aşık oldu.
Ve Ferhan’la öpüşüyoruz!
Bir akşamüstü Ferhan, Civciv’le beni Karaköy İskelesi’nden vapura bindirecek, ikimizi de vedalaşmak için öpmeye yeltendi. Civciv’i dudaklarımızdan öptü. Bana döndü, ben hangi yanağımı uzatayım diye düşünürken, baktım dudak dudağa gelivermişiz. İnsan telaşla ne yaptığını biliyor mu?

Haa sonra yıllarca esprisini yaptık tabii, "Namus gitti, beni de almak zorundasın abi!"diye. Şimdiki gençler buna şaşırır, o dönemlerde böyle ‘tesadüfi’ öpüşmeler bile nikah kıyma nedeni sayılırdı canlarım.
Böylece geldik Ferhan’ın şu son öpücüğüne… Anlattığım örnekte görüldüğü gibi, gerçekten kazayla başa gelmiş bir iş olduğuna inanabilirsiniz. Ayrıca öpücük de öpücük olsa bari, bir tür ‘dudak bastırmaca!’

Bu yüzden hırpalamayın arkadaşımı. Az biraz sarsaktır, kimi neresinden öpeceğini bilmez o kadar. Ayrıca dudaktan olsa ne olur, bin yıllık dost değil mi bunlar…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...