Abone Ol

Fergio House mucidi ortaya çıktı! Kendilerini mimar olarak tanıtmışlar

İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villadan müstehcen içerikli parti yapmaya hazırlanırken polis operasyonuyla yakalandıktan sonra tutuklanan ikiz kardeşler Serhat ve Ferhat Günay ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Fergio House mucidi ortaya çıktı! Kendilerini mimar olarak tanıtmışlar

Serhat Günay'ın aslında uzman çavuş olduğu, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nda 2016-2019 yılları arasında görev yaptığı, 15'i aşkın disiplin soruşturması geçirdiği ve sık sık disiplin cezası alan bir asker olması nedeniyle meslekten istifa ederek ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi. Serhat Günay'ın uzman çavuşluktan ayrıldıktan sonra ikiz kardeşi ile birlikte İstanbul'da mimarlık ofisi açtığı belirlendi.

Şirketin, Ferhat Günay'ın üzerinde çok sayıda icra dosyası bulunması nedeniyle daha temiz bir sicile sahip olan Serhat Günay adına açıldığı bildirildi. Ferhat-Serhat Günay ikiz kardeşlerin bir ağabeylerinin Manisa Kırkağaç'ta annesi ile birlikte yaşadığı, diğer ağabeylerinin ise Dubai'de yaşadığı öğrenildi.

“KEDİLERİM İÇİN CİHANGİR'DE BOĞAZ MANZARALI EV TUTTUM” DİYE REKLAM YAPMIŞ

Ferhat Günay, TikTok'ta viral olan videoda Ferhat Günay, kirası 130 bin lira olan boğaz manzaralı evi kedileri için tuttuğunu iddia etmişti. Olayla ilgili olarak 4'ü kadın 19 kişi gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan 70 farklı renk ve modelde maske, 13 fantezi elbisesi bulundu.


Üzerinde geçersiz yazan 2 bin sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, şüphelilere ait 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirilmişti.

OPERASYONUN KAYNAĞI CİMER İHBARI


Öte yandan Fergio House'un çökertildiği süreçle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Polis ekipleri, yılbaşında müstehcen parti yapmayı planlayan "Günahlar Evi" olarak adlandırılan çeteye operasyon düzenlemiş, 8 ilde eşzamanlı operasyonda çete yöneticileri ile birlikte 19 kişi gözaltına alınmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, operasyonun seyrini, bir ihbarcının CİMER'e yaptığı şikayet dilekçesi belirledi.


Dilekçede, Taksim İstiklal Caddesi'nde havaya dolar atan Onlyfans ekibinin bir villada uyuşturucu partisi vereceği, biletlerin 30 bin ile 300 bin TL arasında satıldığı ifade edildi.

Partinin alenen fuhuş partisi olarak yapılacağı, reşit olanların bu partide fantezi ürünü olarak servis edileceği kaydedildi.

İhbar üzerine polis ekipleri çetenin sosyal medya hesaplarını mercek altına aldı.

Tüm tespitlerin ardından operasyonun düğmesine basıldı.

Hesabın 200 bin takipçisi olduğu ve bu hesabın www.fergihouse.com sitesi ile ilişkilendirildiği, hesap üzerinden müstehcen içerikli yüzlerce video, fotoğraf ve yazının aktif tutulduğunu belirledi.

Ekipler müstehcen görüntülerde kadın ve erkek toplulukların olduğu, şahısların yüzlerinde çoğunlukla maske ve cinsel temalı kostümlerin olduğu, her video ve fotoğrafın ayrı konseptle çekildiğini tespit etti.

Fergio House isimli çeteyle ilgili soruşturmanın ayrıntılı olarak sürdüğü edinilen bilgiler arasında yer aldı.