Abone Ol

Ferdi Özbeğen'in son özel günü.. Fedon ağlayarak yazdı!

MEDYAFARESİ ÖZEL / FOTO GALERİ- Ferdi Özbeğen'in aşığı olduğu Bodrum'daki son doğum günü sürprizi neydi? Kadim dostu Fedon'un yazdığı satırlar yürekleri acıttı.

Ferdi Özbeğen'in son özel günü.. Fedon ağlayarak yazdı!

Serdar Ceşen Bodrum’dan yazdı..

Bodrum’daki dostları onu öyle seviyordu ki. Son doğum günü pastası da gecesi de ona yakışır olmuştu. İşte efsanenin son doğum gününden anılar ve o günün fotoğrafları..

Ferdi Özbeğen’in son doğum günündeki sürpriz!.. FOTO GALERİ

Çok sevdiği Torba ve Torba Sanat Evi’ndeki sakız ağacı gölgesinde artık onu serinletmeyecek. Kim bilir ne sohbetler etmişlerdi o ağacın altında ahpariği Fedon’la birlikte.

Ferdi Özbeğen’in yıllarını geçirdiği Bodrum’un Torba mahallesi yasta. Mahallede bakkalından, restoranına hüzün hakim.

Fedon’un Ferdi Özbeğen’in vefatından sonra kaleme aldığı satırlar okuyanların içini acıtacak. İşte Fedon’un ona son vedası..


FEDON CAN’DIR ;

" SENSİZ İLK GÜNÜM....İÇİM ACIYOR AĞBİM,ADAM GİBİ ÜZÜLMEK İSTİYORUM ,OLMUYOR,ACIYOR,ACITTIN AĞBİM,MİLYONLAR ÜZÜLÜYOR BİLİYORUM,AMA BEN ACI ÇEKİYORUM,BEN SENİ SENLE YAŞADIM,AĞLADIK,GÜLDÜK,KAVGA ETTİK AMA YAŞADIK,BEN SABAHLARI TOPAĞACININ ALTINDA KİMİN ÖZEL SANDALYESİNİ HAZIRLIYACAM,KİMİN DEDİKODUSUNU ĞİYAPICAM,KİMLE SALİH ADASINA YÜZÜCEM,KİME EKSTRADAN 50.000 DOLAR ALDIM DİYE KIZDIRICAM,KİME GECE YAPTIKLARIMI ANLATICAM.......KİMİN HASTALIKLA İLGİLİ SORUNLARINI DİNLİYİCEM,KİMDEN PORTOKALI SOYAMADIM DİNLEYECEM,VE KİME ARKAMI DÖNEBİLECEM,KİME SIRLARIMI ANLATACAM,KİMDEN AKIL ALACAAM,,,,,,,,AĞBİM OLMADI,OLMUYOR VE OLMAYACAK,BU SENSİZLİK BANA ÇOK KOYDU,BELKİ DE YAŞLANDIM ,DUYGUSALLAŞTIM DİYORUM AMA O DA DEĞİL,BU BAŞKA BİŞEY,AĞBİM...GÖZYAŞLARIM YAZMAMI ENGELLİYOR,,,,,,,,TANSİYONDA BOKU ÇIKTI GALİBA ,SEN YUKARDA BİR TOPAĞACI BUL VE BEKLE ,,,,FAZLA BEKLETMEM MERAK ETME BEN RANDEVULARIMA SADIĞIM,YARIN SENİ ŞU FANİ DÜNYADAN UĞURLAMAK İÇİN GELİYORUM,TOPRAĞIN BOL,IŞIĞIN ÇOK,MEKANIN CENNET OLSUN CANIM AĞBİM.....NOT: AĞBİM BÜTÜN TV KANALLARI SENDEN BAHSEDİYOR,RESMEN HAVANI YAPTIN GİDERAYAK, (HAVAYIDA SEVERDİN LAF ARAMIZDA) BENDE YENİ BİR ARABA ALDIM,,,,,,,ÇOK BEĞENECEKSİN ,GELİRSEM GÖRÜRSÜN HA HA HA"

Fedon Kalyoncu

Ferdi Özbeğen’i kaybettik! Bir efsanenin sonu...

FERDİ ÖZBEĞEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI -VİDEO-

FERDİ ÖZBEĞEN’İN VEFATINA KİM NE DEDİ?

FERDİ ÖZBEĞEN’İN SON RÖPORTAJI!!

FERDİ ÖZBEĞEN’İN EFSANE ŞARKISI DİLEK TAŞI.. VİDEO

FERDİ ÖZBEĞEN KADERİMDE HEP GÜZELİ ARADIM.. VİDEO

Ferdi Özbeğen Ağla Halime.. VİDEO