Abone Ol

Fenomen gelin adayı Hanife evlendi

Evlilik programlarıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi.

Fenomen gelin adayı Hanife evlendi

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde yer alan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sonunda muradına erdi. Popüler gelin adayı Hanife bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi. Çiftin nikah fotoğrafından ilk kareler sosyal medyaya düştü.

Fenomen gelin adayı Hanife evlendi - Resim: 1

Benzincide bana prenses gibi davranıyorlar

Katıldığı bir evlilik programıyla meşhur olan Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlamıştı. Reklam amaçlı işe girdiği söylenen Hanife, "Öyle bir şey yok. Bana burada prenses gibi davranıyorlar" demişti.

Fenomen gelin adayı Hanife evlendi - Resim: 2

Yarışmada sergilediği tavırlardan dolayı dikkat çeken, programdan sonra da paylaşımları ve yaptıklarıyla gündemdeki yerini koruyan Hanife Gürdal, radikal bir kararla başörtüsünü çıkarmıştı.

Eski Instagram hesabını kapatarak yenisini açan gelin adayı, buradan açık fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

'Ben sadece başımı açtım'

Tesettürden çıkma kararıyla bir kesimin tepkisini çeken Gürdal, eleştiri yağmuruna tutulmuş, "Gittikçe açılıyorsun" yorumlarına maruz kalmıştı.

Açıldıktan hemen sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürdal "Ben sadece başımı açtım, kıyafetlerim usturuplu" demişti.