Abone Ol

Fenerbahçe'de 40 milyon Euro’luk fiyasko

3 Haziran 2018 tarihinde başkanlığı seçilen Ali Koç, 4 transfer dönemi geçirdi. Ekonomik zorluklara rağmen 29 transfer yapıldı, 40 milyon Euro’ya yakın para harcandı. Bunun sonucunda ortaya dengesiz bir kadro çıktı. Fenerbahçe’nin elinde tam 10 orta saha oyuncusu var.

Fenerbahçe'de 40 milyon Euro’luk fiyasko

Kolarov olmayınca sol bek alınmadı

Fanatik gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe orijinal mevkisi kanat olan 3 futbolcuya; Rodrigues, Dirar ve Deniz’e sahipler. Ancak Dirar da sezon başından beri sol bekte oynuyor. Çünkü tek sol bek Hasan Ali Kaldırım.

O da temmuz ayının sonunda ciddi bir sakatlık yaşamasına rağmen yönetim bu bölgeye takviye yapmaya gerek görmedi. Daha doğrusu o aylarda Kolarov’un peşinde koşup, Sırp yıldız olmayınca sol bekten vazgeçti. Kadro yapılanmasındaki bunca hata yetmezmiş gibi, ocak ayında hiç anlam verilmeyen bir operasyona imza atıldı.

Tek transfer hakkı Fallette'den yana kullanıldı

Harcama limiti nedeniyle tek transferlik limiti bulunan yönetim; sezonun ilk yarısını Fenerbahçe’de geçiren, takımı ve ligi tanıyan Zanka’yı gönderdi.

Frankfurt’ta tek maç oynayan Simon Falette’e imza attırıldı. Ancak Falette hazır olmadığı gerekçesiyle stoperde oynayan isim yine, hatalarıyla birçok maçı yakan Jailson!