Abone Ol

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Trabzonspor, ilk maçta elde ettiği 2-1'lik galibiyetin avantajını da kullanarak adını finale yazdıran ilk takım olmayı hedefliyor. İki takım bu zaman kadar 13 maçta karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı müzesine getirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.

İlk maçı kendi sahasında 2-1 kazanan Trabzonspor, bu skorun avantajını da kullanarak adını finale yazdırmak ve hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

ÇİMŞİR’DEN TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor’da bu maç öncesi Ahmet Canbaz ile Yusuf Sarı’nın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Guilherme de kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle ligdeki Göztepe maçında forma giyemeyen kaptan Jose Sosa’nın bu maçta ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir’in son oynanan Göztepe maçının 11’inden farklı olarak cezalı Guilherme’nin yerine orta sahada Sosa’ya forma vermesi ve bunun dışında kadroyu koruması bekleniyor.