Abone Ol

Fenerbahçe taraftarı atom karıncanın gönlünü aldı!

MEDYAFARESİ ÖZEL Fox Tv muhabiri Ali Aydın twitterdan seslendi, Fenerbahçe taraftarı Rıza Çalımbay'dan özür diledi.

Fenerbahçe taraftarı atom karıncanın gönlünü aldı!

KADIKÖY’DE FENER’E ŞOK!

17.04.2005 tarihinde Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş  derbisi tarihte unutulmazlar arasına giren bir maçtı.

Beşiktaş 10 kişi kaldığı maçta ezeli rakibini 4-3 yenerek büyük zafer kazanmış hatta maç sonu Fenerbahçe taraftarı ezeli rakibi Beşiktaş’ı alkışlamıştı.

Karşılaşmaya 4-3’lük zafer’in yanı sıra damga vuran bir başka olay da maç öncesi Fenerbahçe taraftarının Rıza Çalımbay için açtığı talihsiz pankarttı. Rıza Çalımbayın babasının kapıcı olmasından dolayı “Rıza Efendi  2 Ekmek 1 Süt” pankartı açması taraflı tarafsız herkes tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Pazar günü oynanan Fenerbahçe Sivasspor maçı öncesinde Kadıköy’de ise geçmişi unutturacak çok güzel bir olay yaşandı.

Geçirdiği kalp rahatsızlığından dolayı 2 aydır tedavi gören Bektaş Çalımbay için Fenerbahçe taraftarı geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hem Rıza Hoca’nın gönlünü aldılar hem de 2005’te ki o talihsiz pankart için özür dilemiş oldular.

Aslında bu pankart olayının hayata geçmesine sebep olan bir haberciydi. Fox tv spor istihbarat şefi Ali Aydın 28 Ocak 2013 pazartesi günü Fenerbahçe taraftarının Rıza hoca’nın gönlünü alması yolunda bir öneri tweeti atarak ilgi sağlamasına yol açtı.

İşte 28 Ocak günü Fox tv istihbarat şefi Ali Aydını’ın o tweeti;

ali aydın@realista77

"Fenerbahce taraftarina tarihi firsat.sivasspor macinda Rıza çalımbayın hasta babası için Pankart açabilir. Mesela"Baban bizim babamızdır"

Ali Aydın ise maç sonunda doğru zamanda doğru mesaj iletmenin onurunu yaşadığını ve 20 yıllık mesleki kariyerindeki en büyük ödülü aldığını söylerek, böyle bir olaya sebep olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.