Abone Ol

Fenerbahçe Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 Yenildi, FETÖ'ye Bağladı

Son dakika haberleri- Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, sahasında öne geçtiği maçta Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe Yönetimi yenilgiden FETÖ'yü sorumlu tuttu.

Fenerbahçe Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 Yenildi, FETÖ'ye Bağladı

Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 40'ta Serdar Aziz (kendi kalesine) ve 63'te Floyd Ayite kaydetti. Fenerbahçe'nin golünü 35'te Filip Novak attı.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'yi deplasmanda 21 yıl sonra mağlup etti.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Ankara temsilcisi, Kadıköy'de son galibiyetini 5 Mayıs 2000'de almıştı.

Gençlerbirliği söz konusu süreçte Fenerbahçe ile oynadığı 19 deplasman maçından 17'sini yitirmiş, 2'sinde ise berabere kalmıştı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, kaybedilen Gençlerbirliği maçının ardından konuştu. Baki, "Artık bu FETÖ'cü zihniyetin Fenerbahçe taraftarının sinir ucuyla oynayıp, insanları sokağa döküp, kaos çıkartmaya çalışmalarına yoruyorum" dedi.

Baki, "Hiç girmeyeceğim iyi kötü oynadık diye. Kötü de oynasak hakkımızı yedirmeyiz. Bugün yediğimiz gole bakıyoruz, kesinlikle gol ofsayt. Şimdiden de uyarımı yapayım. Bu golü nazımın üzerine yıkmaya çalışacaklar. Hiç o işlere girmesinler uyarıyorum. Nazım'a değse bile ilk ayaktan çıkınca zaten ofsayt. Bu oyunları tutmayacak" diye konuştu.

Baki, "Artık tiyatroyu da geçti tehlikeli bir hal aldı. Bu camia daha önce operasyon yemiş bir camia. Artık bu FETÖ'cü zihniyetin Fenerbahçe taraftarının sinir ucuyla oynayıp insanları sokağa döküp kaos çıkartmaya çalışmalarına yoruyorum. Artık futbolu, sporu her şeyi aştı bu işler. Fenerbahçe iyidir kötüdür tekrar ediyorum ama sen kötü de olsan yediğin gol ofsaytsa saymayacaksın attığın gol golse vereceksin" ifadelerini kullandı.