Abone Ol

Fenerbahçe Bruma’yı Kadrosuna Dahil Etti

Fenerbahçe Spor kulübü, Daha önce Galatasaray’da forma giyen Bruma’yı kiralayarak kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçe Bruma’yı Kadrosuna Dahil Etti

T24’ten haberine göre, Fenerbahçe Kulübü, daha önce ezeli rakibi Galatasaray'ın da formasını terleten Bruma'nın kiralanması için kulübü PSV ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Bruma, Fenerbahçe'yle görüşmek üzere İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bruma'nın kiralık transferi için Hollandalı kulüp PSV Eindhoven ile anlaştığını duyurdu. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Bruma hakkında

2013-2014 sezonunda Portekiz'in Sporting CP takımından Galatasaray'a 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Bruma'yı, 2017-2018 sezonunda Alman Leipzig takımı 15 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.  

Galatasaray'da 85 maça çıkarak 15 gol ve 21 asist yapan Portekizli futbolcu oynadığı dönem boyunca 1 Süper Lig Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa sevinci yaşadı.