Abone Ol

Fazıl Say'dan Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki!

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Denizlispor- Fenerbahçe maçına hakem Ali Palabıyık'ın kararları damga vurdu. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da Ali Palabıyık'a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Fazıl Say'dan Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki!

Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor, Fenerbahçe'yi ağırladı. Maçın ilk yarısında Cisse ve Gökhan Gönül ile bulduğu gollerle 0-2 öne geçen Fenerbahçe maçı da yine bu skor ile kazandı.

Maçın ilk yarısında ceza sahasında Denizlispor oyuncularının itirazı sonrası VAR'a giden hakem Ali Palabıyık Serdar Aziz'e itirazları sonrası kırmızı kart gösterdi.

VAR'dan gelen karar sonrasında penaltı kararı veren Palabıyık, penaltı nedeniyle Serdar Aziz'e ikinci sarı kartı gösterdi ve kırmızı kart ile oyun dışında bıraktı.

Ali Palabıyık'ın maç yönetimi kararları sosyal medyada çok konuşuldu.

FAZIL SAY'DAN ALİ PALABIYIK'A SERT TEPKİ

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter hesabı üzerinden maçın hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki gösterdi.

Say'ın paylaşımları şöyle:

"İlk konu; ve en önemlisi; tuhaf ve üzücü 2020 yılının Türk futbolunda, “büyük” kazanımı Fenerbahçenin genç ve üstün yetenekli  kalecisi Altay’dır. Uzun yıllar gururla milli takımda da izleyeceğiz başarılarını diye düşünürüm.

İkinci konu; Denizlispor  maçını yöneten hakemin umarım bundan sonra herhangi bir “futbol sporu” müsabakasında işi olmaz. Umarım...

Fevkalade yetenekli 20-25 oyuncudan oluşan bu Takımın kenardan yönetimi , teknik direktörü, sezon başından beri benim için daha çok “hayal kırıklığı”dır. Bilmiyorum? Bana katılmayanlar olabilir. Ben; kenar yönetiminin gücünün daha farklı olabileceğini..."

Fazıl Say'dan Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki! - Resim: 1

Fazıl Say'dan Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki! - Resim: 2