Abone Ol

Fatoş Altınbaş Kimdir? Fatoş Altınbaş Kaset İddiası Nereden Çıktı?

Sedat Peker'in son videosunda bahsettiği Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş hakkındaki kaset iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Fatoş Altınbaş Kimdir? Fatoş Altınbaş Kaset İddiası Nereden Çıktı?

Sedat Peker 5. videosunda bahsettiği Mehmet Ağar, Emir Sarıgül'e boşandığı eşinin kasedini verdi diyerek magazine de daldı. Şu sıralar Sibel Can ve Buket Aydın'la ismi geçen Emir Sarıgül eski eşi Fatoş Altınbaş neden boşandığı ise merak konusu oldu.

Sedat Peker'in son videosunda yer alan sözleri Fatoş Altınbaş ve Burak Kaya kasedi var olarak algılandı. Bildiğiniz üzere Burak Kaya Yasemin Çağlar ile Fatoş Altınbaş ise Emir sarıgül ile evliyken başladığı ilişki gün yüzüne çıkmıştı. Çift el ele görüntülenmişti. El ele görüntülendikten sonra aşk bitmişti.

Fatoş Altınbaş Burak Kaya kasedi mi var?

Sedat Peker anlattığı olay sonrası Fatış Altınbaş ve Burak Kaya videosu mu var kasedi mi var? Burak Kaya kimdir? Fatoş Altınbaş kimdir diye sorular soruluyor!

Fatoş Altınbaş kimdir?

Altınbaş yönetim kurulu başkanı ali Altınbaş kızı olan Fatoş Altınbaş hayatı ve biyografisi merak ediliyor.

Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül ile evli olan ve 2019 yılında boşanna Fatoş Altınbaş, 1981 doğumlu.

Kıbrıs'ta dünyaya gelen Fatoş Altınbaş, İstek Vakfı Bilge Kağan lisesinde liseden mezun olmuş ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezun olmuştur.

İki yıl Milano Üniversitesi yüksek lisans yaparak İstanbul'a dönmüştür.

2019 yılında Emir Sarıgül ile boşanan Fatoş Altınbaş şu an ne iş yapıyor bilinmiyor.