Abone Ol

Fatmagül'ün Suçu Ne'den şok ayrılık! Hangi oyuncu ölüyor?

Yeni bölümde neler olacağı, mahkemenin nasıl sonuçlanacağı ve bu sonucun Fatmagü-Kerim ilişkisine nasıl bir katkıda bulunacağı merak konusuydu.

Fatmagül'ün Suçu Ne'den şok ayrılık! Hangi oyuncu ölüyor?

Kerim ve Fatmagül'ün ilişkilerinde geldikleri boyutu gözler önüne sermişti. Bölüm  medyanın gücünü arkasına alan ve haklı savaşını sürdüren Fatmagül'e verilen desteğin anlatıldığı çarpıcı bir final sahnesiyle sona ermişti.

Fatmagül'den Kerim'e şok tokat!-VİDEO

Yeni bölümde neler olacağı, mahkemenin nasıl sonuçlanacağı ve bu sonucun Fatmagü-Kerim ilişkisine nasıl bir katkıda bulunacağı merak konusuydu.

Mahkeme sonucunun belli olacağı 52. bölüm 24 Kasım'da ekranlara gelecek.

Yeni bölümde;       

Fatmagül'e toplumun her kesiminden verilen anlamlı destek, Yaşaranlar üstünde büyük bir baskı oluşturacak. Mahkeme gününe kadar yaşanan gelişmelerden sonra, Yaşaranlar bu duruşmadan kendileri adına olumsuz bir kararın çıkabileceğinin farkına varacak. Erdoğan ve Münir'in mahkeme öncesindeki son çırpınışları, Fatmagüller cephesindeki umutlu bekleyişi bozmaya yetmeyecek.

İşte Fatmagül'deki o harika sahne! VİDEO

Mukaddes ve Meltem'den sonra Leman'ın da son anda Fatmagül'ün lehine şahit olmaya karar vermesi, mahkemenin kaderini değiştirecek bir gelişme haline dönüşecek. Reşat Yaşaran'ın Leman'a engel olmak için verdiği emirler ise beklenmedik bir şekilde ayağına dolanacak. Mahkeme salonuna ulaşan kötü haber, Yaşaranlar adına duruşmanın önüne geçerken, son gelişmelerden sonra Nil'i tamamen kaybeden Erdoğan'ın tek derdiyse Fatmagüllerden intikamını almak olacak.

Mustafa'nın yeniden Yaşaranlar için çalıştığını ortaya çıkaran Fahrettin, Kerim'in yardımlarına gösterdiği tepki karşısında ne yapacağını bilemeyecek. Ağabeyinin babasını asla affetmeyeceğini düşünen Deniz, bu olaydan sonra Avustralya'ya dönmeleri konusunda Fahrettin'i ikna edecek.

Münir ve Kadir duruşma salonunda karşılıklı kozlarını paylaşırken, mahkemenin sonucu herkes tarafından büyük bir merakla beklenecek. Hakimin kararını açıklamasıyla birlikte, Fatmagül ve Kerim'in arkasına aldığı rüzgar tersine esmeye başlayacak.

İşte en çok eleştirilen o sahneler! FOTOGALERİ

Beren Saat'in sevişme sahnesi için tıklayın

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE TECAVÜZ SAHNESİ.. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

FATMAGÜL'Ü YIKAN KARAR

Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre,

Tecavüz sanıklarınadan Vural Namlı'nın babası olan ve davanın seyri konusunda ifadesi büyük önem taşıyan Şemsi Namlı 51. bölümde ölecek.

Büyük bir umutla beklenen dava 'delil toplanması' sebebiyle erteleme kararıyla sonuçlanacak. Duruşma; dizinin final tarihi olan 13 Haziran 2012'ye ertelenecek.