Abone Ol

Fatmagül'e kimler tecavüz edecek? İşte o 4 isim!

Fatmagül karakterine tecavüz eden dört genci işte bu dört oyuncu canlandırıyor. İşte Fatmagül'ün tecavüzcüleri...

Fatmagül'e kimler tecavüz edecek? İşte o 4 isim!

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Beren Saat'in oynadığı Fatmagül karakterine tecavüz eden dört genci Engin Akyürek, Engin Öztürk, Kaan Taşaner ve Buğra Gülsoy canlandırıyor.

İŞTE O SAHNE

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği iddialı dizilerden "Fatmagül'ün Suçu Ne?", 16 Eylül'de başlayacak. Dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek zorunda bırakılan köylü kızı Fatmagül'ün hikâyesini anlatan dizide başrolü Beren Saat oynuyor. Ona tecavüz eden gençleri ise Engin Akyürek (Kerim), Engin Öztürk (Selim), Kaan Taşaner (Erdoğan) ve Buğra Gülsoy (Vural) canlandırıyor. Selim karakterinin babasının baskısıyla nişanlandığı gece içki içip sarhoş olan dört arkadaş, kayalıklarda Fatmagül'ü görüyor. Şakayla başlayan kovalamaca, büyük bir trajediye dönüşüyor.

İŞTE DİZİNİN SON FRAGMANI

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Fatmagül'ün evlenmek zorunda kaldığı tecavüz cüsü Kerim'i, adını "Yabancı Damat" ve "Bir Bulut Olsam" dizileriyle duyuran Engin Akyürek canlandırıyor. Beren Saat ve Engin Akyürek, altı yıl önce yayınlanan "Türkiye'nin Yıldızları" programında da birlikte yarışmıştı.

HÜLYA AVŞAR'DAN BEREN SAAT'TE TEPKİ