Abone Ol

Fatih Terim'in kızı Merve kiminle evleniyor?

Merve, yaklaşık iki yıldır flört ettiği sevgilisi Ahmet Baran Çetin'den, Ağustos sonunda tatile gittikleri Hırvatistan'ın tatil beldesi Dubrovnik'te evlilik teklifi almış ve kabul etmişti.

Fatih Terim'in kızı Merve kiminle evleniyor?

Aşıklar Türkiye'ye döndükten sonra Ahmet'in ailesi Allah'ın emri peygamberin kavliyle Fatih Terim'den kızı Merve'yi oğulları Ahmet'e istemiş; o akşam aile arasında da söz kesilmiş. Geçen hafta da Merve'nin kız arkadaşlarıyla bir kutlama partisi yaptığını öğrendim. Merve, Facebook'taki sayfasına kutlama resimlerini koymuş ve dostların tebrik mesajlarını yanıtlamış.

Facebook'taki sayfasına "Sevgiliyle bir ömür aynı sabaha uyanabileceğini bilmek paha biçilmez" diye yazan Merve'nin mutluluktan ayaklarının yere basmadığı konuşuluyor. Şimdilerde Fatih-Fulya Terim'in Bodrum'daki dillere destan evlerinde tatil yapan Merve ile Ahmet'in arayı çok açmadan da nikah masasına oturmaya karar verdiklerini öğrendim. Yaklaşık iki yıldır flört eden ve mutlulukları dillerden düşmeyen Merve ile Ahmet, bir aksilik olmazsa Aralık ayında nikah masasına oturmayı düşünüyormuş. Umarım mutlulukları hep daim olur.