Abone Ol

Fatih Sultan Mehmet ile Radu aşk yaşadı mı?

MEDYAFARESİ VİDEO- Fatih dizisinin bu haftaki bölümünde cinsiyetsiz manken Andrej Pejic akıllara Pelin Batu'nun açıklamalarını getirdi..

Fatih Sultan Mehmet ile Radu aşk yaşadı mı?

İŞTE PELİN BATU’NUN YAPTIĞI O AÇIKLAMA -VİDEO-

Osmanlı’da Fatih Sultan Mehmet döneminin anlatıldığı Fatih dizisinin bu haftaki bölümünde cinsiyetsiz manken Andrej Pejic, Dracula’nın kardeşi Eflak Prensi Radu rolüyle dizide boy gösterecek.
Yurt dışında fiziksel görünümü nedeniyle hem kadın hem erkek defilelerinde podyuma çıkan ve ’Androjen manken’ olarak tanınan Sırp mankenin 7 Ekim Pazartesi yayınlanacak yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak olması bir kaç ay önce gündeme gelen tartışmayı akıllara getirdi.
’Fatih’in Radu ile ilişkisi olduğu yönünde dedikodular var’

ANDREJ PEJİC’İN SETTEKİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Habertürk’te yayınlanan ’Öteki Gündem’ programında Pelin Batu’nun izleyenlerle paylaştığı Radu dedikodusu tarihle ilgili yeni bir tartışmanın çıkmasına neden olmuştu.
Batu, programda Radu dedikodularını şu sözlerle anlatmıştı; ’Fatih ile ilişkisi olduğu iddia edilen Radu, ama kaynaklarda rastlanmamakla beraber böyle dedikoduların olduğu bir kişi...Şimdi insanlar tarihi karakterlerle ilgili böyle şeyler söylenince çok infial yaratıyor. Dikkati konuşmak lazım. Tabii ki bu dedikodular Fatih’ten sonra üretilmiş hikayeler.’
Şimdi ise herkes tarafından Fatih-Radu arasındaki ilişkinin dizide nasıl işleneceği merak ediliyor

FATİH DİZİSİ HATALARINDAN DERS ALIYOR!

Fatih’in hareminde Muhteşem Yüzyıl esintileri!

Fatih’te ekrana kilitleyen adalet sahnesi -VİDEO-

FATİH DİZİSİNİN KADINLARI -FOTO GALERİ--