Abone Ol

Fatih Portakal'ın çiftliğinde dev operasyon: 15 kiremit söküldü

İktidarın güdümlü medyasının "Fatih Portakal'ın Kaçak çiftliği" diye başlattığı, "Kaçak yapıları yıkılacak" diye devam ettirdiği yalan rüzgarı, sundurma üzerindeki kiremitlerin sökülmesiyle sona erdi.

Fatih Portakal'ın çiftliğinde dev operasyon: 15 kiremit..

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, İzmir'in Seferihisar ilçesindeki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddialara yönelik olarak, ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

İzmir Seferihisar'da 2015 yılında kurulan çiftlikte, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapılmış ve kaçak yapıya rastlanmamıştı.

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir'deki çiftlik evi, AKP'nin kontrollü medyası ve sosyal medyadaki trolleri tarafından hedef gösterilmişti. Portakal'ın Evinin fotoğrafları, drone ile gizli bir şekilde çekildi trollere servis edildi. Fatih Portakal sızdırılan kışisel verileriyle ilgili şikayetçi oldu, CİMER'e başvurdu, defalarca sordu ama Bakan Murat Kurum'dan ses çıkmadı.

"Kaçak Çiftlik" diye fırtına kopardılar tutmadı.

"Kaçak yapıları yıkılacak" dediler, yalan çıktı.

En sonunda açık garaj gibi kullanılan çardağın üzerindeki kiremitlere ceza kesildi.

Bakanlık kararıyla sundurmanın kiremitleri söktürüldü.

Fatih Portakal, Twitter hesabından paylaşım yaparak, 'kiremit cezası' verildiğini aktardı.

"Komik ama gerçek" diyen Portakal, "4 tarafi açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasina karar verildi" diye yazdı.

Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:

'Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti!!!

Ne mi oldu? KİREMİT CEZASI verildi. 4 tarafi açık ,garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasina karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gercek. Eski ve yeni hali. Hsngisi güzel?

Kişisel bilgilerimin sızdırılmasi hakkındaki 2. başvurumsa hala cevap bekliyor. @csbgovtr
@murat_kurum
susuyor. Zaten kimi kime şikayet ediyorum ki! Hukuk devletiymiş bir de. Drone ucuranlari da sikayet ettim. Bakalim ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasıni verdiler ya!!!

Fatih Portakal'ın çiftliğinde dev operasyon: 15 kiremit söküldü - Resim: 1

Fatih Portakal'ın çiftliğinde dev operasyon: 15 kiremit söküldü - Resim: 2

İŞTE DEV OPERASYONDAN SONRA FATİH PORTAKAL'IN KİREMİTLERİ SÖKÜLEN ÇARDAĞI:

Fatih Portakal'ın çiftliğinde dev operasyon: 15 kiremit söküldü - Resim: 3