Abone Ol

Fatih Portakal'dan Türkçe konuşup şehidimiz diyen James Jeffrey'e sert tepki: Utanmaz bunlar

ABD Başkan Trump Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i Türkiye'ye gönderdi. Eski Ankara Büyükelçisi olan James Jeffrey İdlib'te şehit olan askerlerimiz için Türkçe başsağlığı dileyince dikkatleri üzerine çekti. James Jeffrey'nin "Şehidimiz" demesine en sert tepkiyi Fatih Portakal verdi.

Fatih Portakal'dan James Jeffrey'e: Utanmaz bunlar

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Ankara’ya gelir gelmez ayağının tozuyla Türkçe açıklama yaptı.

Jeffrey, "Bugün İdlib'de bizim müttefikimiz Türkiye'nin askerleri tehditle karşı karşıya, bu tehdit Rusya ve Esad hükümetinden geliyor. Sahada şehidimiz var, başınız sağ olsun. Biz bugün Ankara'ya gelip Türk hükümetiyle durumu gözden geçirmek istiyoruz ve mümkün olduğu kadar destek vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın ABD Suriye özel Temsilcisi James Jeffrey'ye yönelik sert tepkisi sosyal medyayı salladı.

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O YORUMU:

@fatihportakal

J.Jeffery, #idlip şehitleri için Türkçe konuşup, “şehitlerimiz,” dedi. Utanmaz bunlar gerçekten? İyi de #PYD’ye niye destek veriyorsunuz? Riyakar bu insanlar..

Fatih Portakal'dan Türkçe konuşup şehidimiz diyen James Jeffrey'e sert tepki: Utanmaz bunlar - Resim: 1