Abone Ol

Fatih Portakal'dan keşke Kurtuluş Savaşını kaybetseydik diyen imama sert tepki: Kansız onursuz...

Medyafaresi.com özel haber- Gaziantep Şahinbey’deki İyinacar Camii’ndeki bayram namazı hutbesinde, "Keşke o gün savaşı kaybetseydik” diyen imam bir skandala imza attı. FOX ana haber sunucusu ve ünlü Gazeteci Fatih Portakal o imama sert tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan o imama sert tepki: Kansız onursuz...

Anıl Orman / Medyafaresi.com özel haber

Gaziantep Şahinbey ilçesindeki İyinacar Camii'nde bayram hutbesi sırasında bir imam, "Kurtuluş mücadelesinde bizi kandırdılar. 1. İnönü'de şöyle zafer kazandılar, 2. İnönü'de şöyle zafer kazandılar. Sakarya'da şöyle zafer kazandılar. Şöyle kahramanlık yapılmış, böyle kahramanlık yapılmış.

Yunanlıları denize döktüler. Nerde döktüler? Hepsi yalan, keşke o gün savaşı kaybetseydik, belki Osmanlı'yı daha sonra yeniden kurabilirdik." ifadelerini kullandı.

İşte o video...

Fatih Portakal'dan keşke Kurtuluş Savaşını kaybetseydik diyen imama sert tepki: Kansız onursuz... - Resim: 1Keşke Kurtuluş Savaşını kaybetseydik diyen densiz imama soruşturma

Fatih Portakal'dan sert tepki: Kansız onursuz...

Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucu Fatih Portakal skandal sözler söyleyen imama sert tepki gösterdi.

Portakal, "Sözde din adamı keşke Kurtuluş Savaşı'nı kaybetseydik diyebiliyor, o cesareti kendinde bulabiliyor bu kansız onursuz kişiler" dedi.

İşte o video...

Medyafaresi