Abone Ol

Fatih Portakal'dan Nadira Kadirova'nın şüpheli ölümü için çağrı: Üstü kapatılmasın

Medyafaresi.com özel haber- AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Nadira Kadirova’nın ölümü tartışmalara yol açtı. FOX Haber bu olayı ekranlara taşıdı. Fatih Portakal Şirin Ünal'a çağrı yaptı.

Fatih Portakal'dan Nadira çağrısı: Üstü kapatılmasın

Medyafaresi.com özel haber- AKP'li milletvekili Şirin Ünal'ın evinde çalışan 23 yaşındaki Özbek Nadira Kadirova'nın, milletvekilinin silahından çıkan kurşunlarla ölümü hala aydınlatılamadı.

Ankara Emniyeti jet hızıyla olayın intihar olayını duyurdu.

Nadira'nın ağabeyi ise olaydan 5 dakika önce kendisini Milletvekili Ünal'ın aradığını, kardeşinin ölümünden sonra bazı eşyalarının ve günlüğünün kendisine verilmediğini açıkladı.

Dahası Nadira'nın yakın arkadaşı L.N. genç kadının çalıştığı evde tacize uğradığına ilişkin bildiklerini anlattı.

İntihar denilip kapatılmaya çalışılan şüpheli ölüm olayını aradan bir hafta geçtikten sonra FOX Ana Haber ekranlara taşıdı. Fatih Portakal 'Şüpheli Ölüm' başlığıyla tüm Türkiye'ye bu olayı duyurdu.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal AKP'li milletvekili Şirin Ünal'a da çağrıda bulunarak, "Bu ölümün üstü kapatılmasın, en başta sizin bu olayı aydınlatmak için istekli olmanız gerekir" dedi.

İşte o video...

medyafaresi.com