Abone Ol

Fatih Portakal'dan İGDAŞ'a tepki: Hakkımı arıyorum

Medyafaresi.com özel haber- Ünlü Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, bir ay içerisinde iki kez gelen doğal gaz faturasına tepki gösterek, ''Ya beni enayi gördünüz ya da bir şeyler çeviriyorsunuz'' dedi.

Fatih Portakal'dan İGDAŞ'a tepki: Hakkımı arıyorum

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'a bir ay içinde 2 kez İGDAŞ'tan doğal gaz faturası geldi. Bu duruma sinirlenen Portakal sosyal medya hesabı üzerinden İGDAŞ yetkililerine seslendiği paylaşımda şunları yazdı:

-"Ya beni enayi gördünüz ya da bir şeyler çeviriyorsunuz? Benim gibi acaba ne kadarız? Tatmin edici cevabınız nedir?"

Fatih Portakal'dan İGDAŞ'a tepki: Hakkımı arıyorum - Resim: 1

İGDAŞ: Şirketimizi haksız yere zan altında bırakan ifadeler

Fatih Portakal'ın tepkisi sonra İGDAŞ'tan açıklama geldi. Açıklamada faturalardan birinin sökülen sayaca diğerinin ise yeni sayaca ait oldu belirtildi.

İGDAŞ, Fatih Portakal'ın kurumu haksız yere zan altında bıraktığını öne sürdü.

İGDAŞ'ın açıklaması şöyle:

"Sayın Fatih Portakal,

Twitter hesabından bugün öğle saatlerinde yapmış olduğunuz bir paylaşımda 2 adet doğalgaz faturasının resmini kullanarak şirketimizi haksız yere zan altında bırakan ifadeler kullanıldığı görülmüştür.Faturalar dikkatli şekilde incelendiğinde iki faturanın da farklı sayaçlara ait olduğu görülecektir.Bunun nedeni bakım zamanı gelen ilk sayacın kalibrasyon amacıyla sökülmesi ve yerine yeni sayaç takılmasıdır.

Faturalardan birisi sökülen sayaca, diğeri ise yeni takılan sayaca aittir. Dolayısıyla herhangi bir yanlışlık söz konusu değildir.

Konuyu bu çerçevede ele alarak kurumumuzu haksız şekilde zan altında bırakan ve itibarının zedelenmesine neden olan bu paylaşımınızın düzeltilmesini rica ediyor, iyi çalışmalar diliyoruz."

Fatih Portakal: Hakkımı arıyorum

Fatih Portakal, İGDAŞ'ın açıklaması üzerine twitter hesabından "bana sormadan sayacımı nasıl değiştiriyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

İşte o tweet: Açıklama var @igdaskurumsal.Diyorum ki: 1-Bana sormadan sayacımi nasil değistiriyorsunuz? 2-Hadi haber vermediniz değistirdiniz, peki neden iki kere sayaç okuyorsunuz? 3-Kurumunuzu zan altinda birakmiyorum, soru soruyorum 4-Kurumlara guvenim kalmadigi icin hakkimi ariyorum

Fatih Portakal'dan İGDAŞ'a tepki: Hakkımı arıyorum - Resim: 2

Medyafaresi.com