Abone Ol

Fatih Portakal’dan FOX TV’ye baskı yapıldı iddialarına tepki: Kendi mağlubiyetinizi bize bağlamayın

Medyafaresi.com Özel Haber- Türkiye nefesini tutarak seçim sonuçlarını FOX TV'den izledi. Ancak seçim programının erken bitirildiği iddiaları sosyal medyada hızla yayıldı. Fatih Portakal sosyal medyadaki asılsız söylentilere canlı yayında cevap verdi.

Fatih Portakal’dan FOX TV’ye baskı yapıldı iddialarına tepki

Mustafa Enes Leventoğlu / Medyafaresi.com

FOX TV seçim özel yayını milli maç kadar izlenerek tarihi bir reyting başarısına imza attı.

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, saatler süren canlı yayında seçim sonuçlarını ekrana getirdi. Fox TV'de seçim özel yayınının erken bitirildiği iddiaları ise sosyal medyada ilginç bir şekilde hızla yayıldı. Bu olay nedeniyle izleyiciler Fatih Portakal ve Fox TV'ye yoğun tepki gösterdi.

FOX TV anchormani Fatih Portakal, 'güce boyun eğdikleri' yönünde yapılan sosyal medyadaki tuhaf iddialara canlı yayında cevap verdi. Fatih Portakal, bir izleyicinin yönelttiği "Gece 3'e kadar yayın yapacağınızı söyledikten sonra hangi güç yayını erken bitirdi?" eleştirisine cevap verdi.

Fatih Portakal şunları söyledi:

"Oy sayım işlemi uzun sürebileceği için programın uzun sürebileceğini söyledik. Sabaha kadar da sürebilirdi. Ancak saat 23.30 sularında sonuçlar netleşmişti. Biz de programı söylediğimizden erken bitirdik.

Ancak insanlar tehdit edildiğimiz gibi asılsız iddialar ile bize saldırmaya başladı.

Lütfen kendi mağlubiyetinizi, ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayınız. Biz yalnızca habercilik yapıyoruz. Biz yayını kendi irademizle saat 01.00'de bitirdik. Çünkü konuşacak konu kalmamıştı, bitmesi gerektiğini düşündük.

Tam 7.5 saat yayın yaptık. Biz seçim tarihinin en uzun yayınını yaptık. Bize haksız ithamlarda bulunmayınız. Biz işimizi iyi yapmaya çalışan bir topluluğuz." diyerek cevap verdi.

Medyafaresi.com özel haber

İŞTE O VİDEO