Abone Ol

Fatih Portakal'dan CHP'li vekilin tutuklanmasına tepki

CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanma kararına, Fox Tv'nin sevilen ismi Fatih Portakal sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan CHP'li vekilin tutuklanmasına tepki

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, MİT tırlarının durdurulması olayına ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun, "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına ve tutuklanmasına karar verdi.

FATİH PORTAKAL'DAN TUTUKLAMAYA TEPKİ

Enis Berberoğlu'nun tutuklanma kararına yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. Fox Tv'nin başarılı anchormani Fatih Portakal, Enis Berberoğlu'nun tutuklanma kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Fatih Portakal sosyal medya hesabı Twitter'dan şu açıklamalarda bulundu:

Portakal; "Enis Berberoğlu, iç hukuk yolu tüketilmeden içeri konuldu. Bunun #Yargıtay'ı var. Milletvekili, yeri yurdu belli, sabit adresi de var. Mahkeme sizce peki neden bu kadar hızlı karar vermiş olabilir? Onlar bilmiyorlarmı bir üst mahkeme olayını? Ana muhalefet partisi için bu tutuklama hadisesi önümüzdeki süreçte ne ilk olacak ne de son. Görüntü bu şekilde..."

Fatih Portakal'dan CHP'li vekilin tutuklanmasına tepki - Resim: 1

Fatih Portakal'dan CHP'li vekilin tutuklanmasına tepki - Resim: 2