Abone Ol

Fatih Portakal'dan Beste Uyanık'a: Birilerinin seni kullandığını gördüğünde...

CNN Türk'ten istifa ettiğini açıklayan ve kanal yönetimine tepki gösteren Beste Uyanık'a Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tavsiyelerde bulundu.

Fatih Portakal'dan Beste Uyanık'a: Birilerinin seni kullandığını...

Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından, CNN Türk'ten istifa eden Beste Uyanık'ın açıklamalarını paylaşarak, "Birilerinin seni kullandığını gördüğünde arkana bakmadan çekip gideceksin. Sonradan konuştuğunda sözler anlamsızlaşıyor." dedi.

İşte o paylaşım:

Fatih Portakal'dan Beste Uyanık'a: Birilerinin seni kullandığını gördüğünde... - Resim: 1

Termik santral haberinin ardından bir süredir izne çıkartılan Uyanık’ın CNN Türk tarafından işine dün son verildiği iddia edilmişti.

Beste Uyanık, kanaldan kovulduğu iddiasına ilişkin "Kovulma haberleri asılsızdır, dün bizzat gelip istifa ettim. Cnntürk ekranında artık kendi isteğimle yokum. 8 yıldır evim dediğim kanalımda zevkle çalıştım ancak son olaylar sonrası yüklerim ağır geldi.. Geride kalan arkadaşlara başarılar." açıklamasını yaptı.

Fatih Portakal'dan Beste Uyanık'a: Birilerinin seni kullandığını gördüğünde... - Resim: 2CNN Türk'ten ayrılan Beste Uyanık'tan flaş açıklama: Günah keçisi bugün ben olurum yarın başkası

Beste Uyanık daha sonra Instagram hesabından detaylı bir açıklama yaparak CNN Türk yöneticilerine tepki gösterdi:

Beste Uyanık , "Televizyonlarda hiç bir şey habersiz olmaz.. Bilinir ve hazırlanır.. Günah keçisi bugün ben olurum, yarın bir başkası... Hayatta her şey bir ders..Buyrun ekranınızı #cnntürk.. Seve seve kullanın..." ifadelerini kullandı.

Medyafaresi.com