Abone Ol

Fatih Portakal sosyal medyayı salladı

14 Mart 2016 Pazartesi sosyal medya ratinglerindebu hafta zirvede “Fatih Portakal ile Ana Haber” yayını yer aldı.

Fatih Portakal sosyal medyayı salladı

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program hashtag’i #güvenmeliyim’idi. Program boyunca Türkiye’de yaşanan terör olayları hakkında yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 23,70 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan yayın oldu.

İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat’te, program hashtag’i #alışamayız’idi. Program boyunca Ankara’da yaşanan terör saldırısı hakkında yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 21,45 Somera Rating alarak sosyal medyada 2. yayın oldu.

Derin Futbol, dün akşamki programhashtag’i #derinfutbolAnkara’idi.Program boyunca Ankara’da yaşanan terör olaylarına değinen sunucular Derin Futbol takipçileri tarafından destek iletileri ile  Twitter’dabeğenilek konuşulurken, programın ilerliyen saatlerinde futbol hakkında yorumcuların ilginç yaklaşımları ve mizahi yorumları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Program 6.70 Somera Rating alarak en çok konuşulan 3. yayını oldu.

En çok konuşulan 4. Yayın Arka Plan oldu. Programın son bölümünde Ülkede yaşanan terör olaylarına değinerek yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 5,09 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

TeknikAnaliz,

Program boyuncaTürk futbolu hakkında yorum ve görüşlerinTwitter’da paylaşıldığı program 4,33 Somera Rating alarak sosyal medyada 5. yayın oldu.

Fatih Portakal sosyal medyayı salladı - Resim: 1