Abone Ol

Fatih Portakal Sordu: Sırada Esad mı Var?

Fatih Portakal, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın ziyareti ile ilgili "Herkese “ey” demektense, iyi geçinmek ülkenin faydasına. Kötü olansa edilen tonca büyük laflardan sonra U dönüşler" dedi.

Fatih Portakal Sordu: Sırada Esad mı Var?

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yıllardır süren gerginliğin ardından Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın ziyareti ve düzelmeye başlayan ilişkiler gündemde geniş yer tuttu.

Nahyan'ın Türkiye ziyareti ile ilgili Fatih Portakaldan dikkat çeken bir yorum geldi. BAE'nin ardından sırada Esad’in da olması gerektiğini ifade eden Portakal şu ifadeleri kullandı:

"BAE ile barışıldı. Sırada Esad’in da olması gerekir. O da olacak. Mısır da olacak. Olması gereken bu. Herkese “ey” demektense, iyi geçinmek ülkenin faydasına. Kötü olansa edilen tonca büyük laflardan sonra U dönüşler…"

ABU DABİ VELİAHT PRENSİ ŞEYH MUHAMMED BİN ZAYİD AL NAHYAN'IN ZİYARETİ

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yıllardır devam eden ve karşılıklı suçlamalarla gergin bir süreç takip eden ilişkilerde yeni bir döneme giriliyor. Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın ziyareti ile sonrasında dolardaki düşüş dikkat çekti. 23 Kasım'da 13,50 ile tarihi rekorunu kıran dolar 11,60'a kadar geriledi. Öte yandan Anadolu Ajansı'nı haberinde, "BAE'den Türkiye'ye doğrudan yatırımları kapsayan bir dizi anlaşma imzalanacak" ifadeleri kullanıldı.