Abone Ol

Fatih Portakal: Siyaset Helallik İsteme Değil Çözüm Üretme Yeridir

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "helallik istiyoruz" sözlerini eleştirdi.

Fatih Portakal: Siyaset Helallik İsteme Değil Çözüm Üretme Yeridir

Partisinin teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle bayramlaşan AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kontrollü normalleşme süreciyle ilgili açıklama yaptı.

17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hedefin, ‘Mayıs ayı sonuna kadar nispeten daha ihtiyatlı hareket etmek’ olduğunu dile getiren Erdoğan'ın bu süreçte sıkıntıya düşen halktan helallik istemesi gündem oldu.

Eroğan'ın, "Sanayi üretimi ve ihracat rakamları her ay yeni rekorlar kırarak olumlu yönde ilerliyor. Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz." sözlerine gazeteci Fatih Portakal, sosyal meday hesabından tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin yayınlandığı videoyu paylaşan Portakal, "Şaka gibi. Siyaset helallik isteme değil çözüm üretme yeridir. Bir siyasetçi olmayan ben bile bunu biliyorum. Siyasetçi mi olsam acaba?" dedi.

Portakal'ın bu yorumu dakikalar içerisinde binlerce beğeni topladı.

Fatih Portakal: Siyaset Helallik İsteme Değil Çözüm Üretme Yeridir - Resim: 1