Abone Ol

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Tepki: Cesaretli Değiller

Tanınmış Anchorman Fatih Portakal, 103 Amiral'in bildirisiyle ilgili iktidar ve çevresinden gelen sert tepki için muhalefetin tutumunu eleştirdi. Portakal, demokrasi kılıfı altında Meclisin ve bizlerin hakları elden gidiyor,farkında mısınız''dedi

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Tepki: Cesaretli Değiller

103 Amiral'in yayınladığı bildiri ve iktidar cephesinin bu bildiriye olan sert söylemine  ilişkin tepkiler devam ediyor.

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından, Amirallerin bildirisi için iktidarın bu konudaki sert söylemlerine muhalefetin tavrını eleştirdi..

''Ne Kılıçdaroğlu Ne Akşener! Cesaretli olamadıklarından dolayı demokrasi oyunun oynandığı ülkede hala oy hesabı içindeler.2.adamlar tepki koyuyor,liderler sadece “geçim derdi, yapay gündem” diyor. Ya kazanimlar, haklar ve özgürlükler. Onlar da bir oyun sergiliyor.Oyun içinde oyun.

Her gün ülkede demokrasi tiyatrosu oynanırken, #İYİParti liderinin emekli askerlerin tespitlerine zevzeklik demesini garipsedim. Ülkede sadece geçim derdi yok, ülkede demokrasi kılıfı altinda #Meclis’in ’in ve bizlerin hakları elden gidiyor. Farkında mısınız?''

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Tepki: Cesaretli Değiller - Resim: 1