Abone Ol

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! 'Bunun adı sapkınlık' diyerek elindeki kağıtları yırttı!

Lise ve ortaokullarda okutulan bir ders gündem oldu. Seçmeli olarak gösterilen ama bazı okullarda zorunlu olarak öğretilen 'Türk Sosyal Yaşantısında Aile Yapısı' dersinde işlenen konular tepki çekti. Dersin içeriğinde kocası ölen kadının, kocasının kardeşi ile evlenmesi, çocukları değiştirme gibi konular yer alıyor. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında haber ile ilgili elindeki kağıtları yırtıp çöpe atarak 'Bunun adı sapkınlık' dedi.

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! 'Bunun adı sapkınlık' diyerek elindeki kağıtları yırttı!

Bu sene ortaokul ve liselerde 'Türk Sosyal Yaşantısında Aile Yapısı' dersi işletilmeye başlandı. Seçmeli olarak görünse de bazı okullarda zorunlu olarak tutuldu. Bu ders kapsamında çocuklara birden fazla eş alma, berdel evlilik, taygeldi gibi kavramlar öğretildiği ortaya çıktı.

VELİLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI
Bir okulda 10'uncu sınıf öğrencilerine Türk aile yapısını anlatan bir çalışma kağıdı verildi. Evde kağıdı inceleyen veliler gördüklerine inanamayıp tepki gösterdi. Çünkü içinde hayatlarında belki de hiç duymadıkları ifadeler vardı. Kocası ölen kadının, kocasının kardeşi ile evlenmesi, çocukları değiştirme... Bu örnekler sadece bir kaçı.