Abone Ol

Fatih Portakal canlı yayında Ahmet Kaya'yı andı, gelen yoruma sinirlendi!

Gazeteci Fatih Portakal, ölüm yıl dönümü dolayısıyla Ahmet Kaya'yı canlı yayında rahmetle andı. Portakal, programın devamında gelen "Fatih bey Ahmet Kaya'ya rahmet okurken vicdanın sızlamadı mı?" yoruma sitem etti.

Fatih Portakal canlı yayında Ahmet Kaya'yı andı, gelen yoruma sinirlendi!

. Gençliğinin Ahmet Kaya şarkıları dinleyerek geçtiğini belirten Portakal, "Onun şarkılarını dinleyerek belki de vicdanlı olabiliyorum. Onun da etkisi vardır. Keşke sevgili Levent sen de onun şarkılarını dinlesen, sen de onun sözlerinden keşke bir çıkarım yapabilsen" dedi.

Üretim fazlası buzdolapları maliyetine satılıyor! Fiyatları görünÇift Kapılı Buzdolabı | Arama Ağı Reklamları

 

Kazı Kazan Çevir Kazan Oyunu ile 100.000 TL Büyük Ödül İçin Şansını DeneMilli PiyangoKayıt Ol


  
by Taboola 

Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü Tv'deki bugünkü yayında Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın serbest bırakılmasına tepki gösterdi. TİP Milletvekili Can Atalay'ın cezaevinde olması, Samast'ın ise tahliye edilmesiyle ilgili yapılan haber sonrası "Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça" yorumunda bulundu.

AHMET KAYA'YI ANDI
Ahmet Kaya'nın "Başım Belada" şarkısına atıfta bulunan Portakal, sözlerinin devamında Kaya'yı ölüm yıl dönümü dolayısıyla rahmetle andı.

Portakal yaptığı açıklamada "Bugün Ahmet Kaya'nın ölüm yıl dönümü. Onu da rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

 GELEN MESAJA SİTEM ETTİ
Ana haberin devamında gelen yorumları okuyan Portakal, Levent isimli bir izleyicinin "Fatih bey Ahmet Kaya'ya rahmet okurken vicdanın sızlamadı mı?" mesajına sitem etti.

Portakal, "Hayır vicdanım sızlamadı. Sizin vicdanınız mı sızladı? O insan, o gece Türkiye'den uzaklaştırılırken, yapılanlar sizin vicdanınızı sızlatmadı mı? Yurt dışına sürgüne gitmesi, oralarda yaşaması ve hayatını kaybetmesi sizin vicdanınızı sızlatmıyor mu?

"BEN GENÇLİĞİMİ AHMET KAYA'YI DİNLEYEREK GEÇİRDİM"
Ben gençliğimi Ahmet Kaya'yı dinleyerek geçirdim. Çok da memnunum, çok da memnun geçirdim. Onun şarkılarını dinleyerek belki de vicdanlı olabiliyorum. Onun da etkisi vardır. Keşke sevgili Levent sen de onun şarkılarını dinlesen, sen de onun sözlerinden keşke bir çıkarım yapabilsen"