Abone Ol

Fatih Portakal barış çağrısı yaptı, kan davası sona erdi

Medyafaresi.com özel haber- RTÜK'ün haksız bir kararla cezalandırdığı FOX Ana haber ve Fatih Portakal önemli bir başarıya imza attı. Erzurum'da Durmaz ve Yazan aileleri arasındaki 5 yıllık kan davası Fatih Portakal'ın çağrısıyla son buldu.

Mustafa Enes Leventoğlu / Medyafaresi.com özel haber-

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni FOX Ana Haber'de Fatih Portakal, geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaşanan bir kan davasına dikkat çekmişti.

Erzurum halkının dertlerini dile getiren Fatih Portakal çocukların iki aile arasındaki kan davası nedeniyle, ölüm korkusu yüzünden okula bile gidemediğini dile getirmişti.

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın barış çağrısı yerini buldu. Devreye Erzurum Valisi de girdi, Yazan ve Durmaz aileleri arasındaki kan davası sona erdi.

FOX ana haberde barış haberine yer veren Fatih Portakal, Instagram hesabından da aileler arasındaki kan davasının sona erdiğini mutlulukla duyurdu.

Fox Ana Haber'de yayınlanan haberin videosu için tıklayınız

Fatih Portakal'ın yaptığı açıklama şöyle:

"İnsanlar arasına düşmanlık sokuyorlar iddiasına bu haber bir cevap niteliğinde. Kan davasını bitirdiler. Bir haberin mutluluğunu ve gururunu netice aldığınızda yaşıyorsunuz."

işte Fatih Portakal'ın o mesajı

Fatih Portakal barış çağrısı yaptı, kan davası sona erdi - Resim: 1

medyafaresi.com