Abone Ol

Fatih Portakal FOX Haber'e böyle veda etti

Fatih Portakal, FOX Ana Haber Bülteni'nden ayrılma kararı almasının ardından son kez FOX TV’de ekranların karşısına geçerek yerini Selçuk Tepeli'ye devretti

Fatih Portakal FOX Haber'e böyle veda etti

Fox Ana Haber'in yeni sunucusu Selçuk Tepeli ilk kez ekrana çıkarken Fatih Portakal'da bayrak değişimi için son kez Fox Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile haber bültenine konuk oldu.

Fatih Portakal içsel devrim yapmak istediğini belirterek ayrılığının nedenlerini açıkladı.

Fatih Portakal'ın açıklamaları şöyle:

İşimi seviyorum. İyi de yapmaya çalışıyorum. Doğan Şentürk burada. Haberin başındaki bir insan. Ne diyeceği belli değil. Hiç sormaz bana. 10 yılda dört kere beş kere sadece haber için tartışmışızdır. O yüzden çok şanslıyım. Herkes bir şeyler yazdı. Bir şeyler kurdu. Gerçektne normal karşılıyorum. Ama benim ne dediğim önemli.

Kendi kendime dedim ki mutlu musun? Mutluyum. Ama daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum.

Söyleyecek bir şeyim kalmadı. Son 3 yıldır liderdik. İki senedir. reytinglere bakmıyordum.

Kendimi tekrar ediyordum. Rekabetsiz olmak rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor. Rakip arıyorsunuz kendinize yok. Size yetişemiyor. En yakın rakibinize fark atmışsınız.

FOX ANA HABER'E BÖYLE VEDA ETTİ

Çok teşşekkür ediyorum. 10 yıl boyunca FOX Haber'de iyi işlere imza attık. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu ortamda özgür fikirleri paylaştığım için çok mutluyum. Tamamen gidiş midir, ara mıdır bilmiyorum. Basit yaşantıma devam edeceğim."

Fatih Portakal sözlerini sonlandırırken duygu dolu anlar yaşadı.

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'te "Fatih Portakal Türkiye'nin medya tarihine geçmiş bir isim. Yalnızca Fox Haber'e değil vatandaşlara da hakkını helal etmesini istiyorum" açıklamasında bulundu.