Abone Ol

Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız

Ak Parti'den sızdırılan kulislere göre Seçime az bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterilen bazı isimlerin adaylıktan çekileceği iddiası ortaya atıldı. Fatih Erbakan bu iddialara sert tepki gösterirken AK Parti çevrelerine meydan okudu.

Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, zehir zemberek açıklama yaparak AKP kaynaklarından piyasaya sızdırılan bazı seçim dedikodularına sert tepki gösterdi.

Fatih Erbakan, AKP adaylarına son dakika desteği vermek için Yeniden Refah adaylarının seçime bir iki gün kala adaylıklarını çekeceği iddiasına ateş püskürdü.

İşte Fatih Erbakan'ın o paylaşımı:

"Son günlerde bazı çevreler Yeniden Refah camiasının motivasyonunu düşürmek ve kafaları karıştırmak için bazı belediye başkanı adaylarımızın partimiz tarafından adaylıktan çekileceğini öne sürüyorlar.

Bu iddiaları kesin bir dille yalanlıyoruz. Bu seçimde tek başımıza tarihi bir başarıya imza atacak, Allah’ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızı o çok özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile ahlaklı belediyecilik ile yeniden buluşturacağız. Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olan; sahada ayak basmadık yer, dokunmadık yürek ve el bırakmayan Yeniden Refah Partisi'nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir."