Abone Ol

Fatih dizisinde kim hangi rolde oynuyor?

Med Yapımın yapımcılığında gerçekleşen ve Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olduğu iddia edilen "Fatih" dizisi 30 Eylül'de başlıyor

Fatih dizisinde kim hangi rolde oynuyor?

FATİH DİZİSİNİN KADINLARI -FOTO GALERİ--

Osmanlıyı beylikten imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmedin son on yılını anlatacak Fatih dizisi Osmanlının en görkemli dönemlerinden birine ışık tutacak.

Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Hande Soral ve Andrej Pejic gibi isimlerden oluşan iddialı  oyuncu kadrosuyla izleyicisiyle buluşacak Fatih dizisinin kadın karakterleri çok konuşulacak.

Fatih’in ilk tanıtım filmi.. Video

FATİH’İN İKİNCİ TANITIMI.. VİDEO

Fatih’ten ilk kareler.. Foto Galeri

İşte Osmanlının yedinci padişahı Fatih Sultan Mehmedin hayatındaki en önemli kadınlar:

Geçtiğimiz sezon Eve Düşen Yıldırımda izlediğimiz Seda Akman  dizide Fatihten sonra tahta geçecek olan Bayezidin annesi Gülbahar Hatuna hayat verecek.

Fatihin en küçük şehzadesi Cem Sultanın annesi Çicek Hatun rölünde  son olarak Arka Sokaklarda oynayan Gamze Özçeliki izleyeceğiz.

Fatih Sultan Mehmedin biricik kızı Gevherhanı ise Küçük Kadınlar dizisiyle kendini kanıtlayan Hande Soral canlandıracak.

İnancı kuvvetli, vicdanlı, adil, iyi kalpli ve iyi ahlaklı bir kadın olan Gülşah Hatun karakterini Alma Terzic canlandıracak.

Geçtiğimiz sezon 20 Dakika dizisinde rol alan güzel oyuncu Müjde Uzman ise dizide Fatih’in en güvendiği isimlerden biri olan gizemli Dilyar karakterine hayat verecek.