Abone Ol

Fatih Altaylı'dan Atatürk'e dil uzatan Kuveytli şerefsize yanıt: Boktur kokar soydur çeker

Gazeteci Fatih Altaylı, Trabzon’da bir Türk vatandaşının iddiaya göre Arap turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk’ü hedef alan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’e bir kez daha tepki gösterdi.

Fatih Altaylı'dan Atatürk'e dil uzatan Kuveytli şerefsize yanıt: Boktur kokar soydur çeker

Önceki yazısında sorduğu “Zengin Körfez ülkelerinde kaç Suriyeli mülteci var?” sorusunu “hemen hemen hiç Arap göçmen ya da mülteci yok” diyerek yanıtlayan Altaylı, devamında şunları kaydetti:

“Kuveyt’ten çıkan bir şerefsiz en az 7-8 milyon Suriyeliyi 12 yıldır barındıran, bunlara milyarlar harcayan, önemli ölçüde onların neden olduğu ekonomik krizi yaşamak zorunda kalan, onlar yüzünden artan ev kiralarını ödeyemeyen Türkleri Arap karşıtı olmakla, daha da beteri ırkçı olmakla suçluyor.

Tabii bunda şaşıracak hiçbir şey yok. Onların ataları da Türklere karşı Batı ile işbirliği yapmıştı. Bunlar da aynı yoldan devam ediyor. Buradaki işbirlikçilerde de değişen bir şey yok. Genler kendini göstermiş. Boşuna dememişler. Boktur kokar, soydur çeker diye.”