Abone Ol

Fatih Altaylı: Katarlı Yatırımcının Gözü Şimdi de Galatasaray Adası'ndaymış

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray Adası hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Altaylı, "İstanbul’daki pek çok kupon mülkü varlığına katan Katarlı bir yatırımcının gözü şimdi de Galatasaray Adası’nda imiş" dedi.

Fatih Altaylı: Katarlı Yatırımcının Gözü Şimdi de Galatasaray Adası'ndaymış

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, "Galataport’u satın almak üzere olan, Galatasaray Adası’nın karşısındaki Mandarin Oriental Oteli Boğaziçi imar kanununa rağmen yapıp hizmete açan ve İstanbul’daki pek çok kupon mülkü varlığına katan Katarlı bir yatırımcının gözü şimdi de Galatasaray Adası’nda imiş" diye yazdı.

Galatasaray'da seçimlere sayılı günler kala başkan adaylarından Dursun Özbek için "İktidar itelemeli aday" diyen Altaylı, bunun arkasında Florya'daki inşaat projesi olduğunu belirtti.

"Galatasaray’ı bir gayrimenkul şirketi zanneden Dursun Özbek’in Riva ve Florya projelerine olan bitmek tükenmek bilmez ilgisine değindim. Ama bugün Jale Özgentürk’ün yazısı ile yeni bir pencere daha açıldı." diyen Altaylı, şunları kaydetti:

"Galataport’u satın almak üzere olan, Galatasaray Adası’nın karşısındaki Mandarin Oriental Oteli Boğaziçi imar kanununa rağmen yapıp hizmete açan ve İstanbul’daki pek çok kupon mülkü varlığına katan Katarlı bir yatırımcının gözü şimdi de Galatasaray Adası’nda imiş.

Ben de hep düşünüyordum, bir önceki Özbek yönetimi döneminde Galatasaray Adası niye yerle bir edildi diye.

Meğer varmış bir hikmeti."

Yazının tamamı için tıklayın...