Abone Ol

Fantastik dörtlü ayrılıyor mu? İlhan Mansız açıkladı...

Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan İlhan Mansız, Sema'nın ödüle Serhat Akın ve Furkan'ı götürmesini değerlendirdi.

Fantastik dörtlü ayrılıyor mu? İlhan Mansız açıkladı...

'Survivor 2017'nin favori isimlerinden İlhan Mansız, takım arkadaşı Sema Apak'ın kendisini ödüle götürmediği için üzgün mü?

Birleşme partisi öncesi kadınlarda bireysel sembol oyununu kazanan Sema Apak, yakın arkadaşı İlhan Mansız'ı ödüle götürmedi.

"DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDER"

Sema'nın tercihini Serhat Akın ve Furkan Kızlay'dan yana kullanmasının ardından eski milli futbolcu, "Konsey sonrası Adem ve Sabriye ile gergin dakikalar yaşanmıştı. Serhat Akın'ın adada kalmasını doğru bulmadım. Adada gereksiz tartışmaya, kavgaya girmesini istemedim. Sema'ya gönül rahatlığıyla Serhat'ı götürebilceğini söyledim. O da seçimini Serhat'tan yana kullandı" dedi.

"Zamanı gelince adımı bile yazabilirler" diyen İlhan Mansız, "Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Eğer bunda kötü niyet arayanlar varsa kendi içlerini düşünsünler. Arkadan konuşanlar varsa bu onların karakterini belli eder. Ne Sema'yla, ne Serhat'la, ne Furkan'la sorunum olur. Dostluğumuz devam eder. Hatta zamanı geldiğinde beni yazsalar dahi bizim dostluğumuz bozulmaz" ifadelerini kullandı.