Abone Ol

Fahriye Evcen'den Özcan Deniz'e gönderme!

Fahriye Evcen, 2008'de flört etmeye başladığı Özcan Deniz ile bir dargın bir barışık süren ilişkisini Ağustos 2012'de 5'inci kez noktalamıştı.

Fahriye Evcen'den Özcan Deniz'e gönderme!

Kasım 2012'de "Karşıma doğru insan çıkmadığı için evlenmedim" diyerek Özcan Deniz'e göndermede bulunan Evcen, Vogue dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fahriye Evcen "Çalıkuşu'nda canlandırdığım 'Feride' gibi değilim. Acı çekmekten korkup aşktan kaçmam. Aksine üzerine giderim. Reddetmek ve hayatımdan çıkarmak bana sağlıklı gelmiyor" dedi.

Mutlu sonlara inanan Fahriye Evcen "Bunun için evlilik şart mı?" sorusuna şu yanıtı veriyor: "Aile olmak için illa evlenmeyebilirsin. Ama o tercih bana uzak. Sonu gelmez. Seviyorsan, istiyorsan, mutlu sonu kendin yaratırsın. Evlenirsem de mesleğimi bırakmam. Değerlerimi yitirmeden her şeyi dengede yürütebilirim. Hayatı sıralamak, bir işe odaklanıp diğerinden vazgeçmek karakterime ters."

FİFİ'YDİM

Çalıkuşu'nun Feride'si Fahriye Evcen, Vogue dergisine "Benim 'Feride'ye benzeyen tek tarafım; değişkenliğim. O daha fevri ve fütursuz bir kız. Bense anı yaşarım. 'Feride' için minik topuklu ayakkabılar giyiyorum. Başta çok zor geldi, doğru dürüst adım bile atamadım. Şimdi tıkır tıkır yürüyorum" dedi. Fahriye Evcen bir de sırrını paylaşmış: "Malum, Almanya'da doğup büyüdüm. Almanlar adımı söyleyemezdi; beni 'Fifi' diye çağırırlardı. Zamanla ailem bile öyle demeye başladı."

ÇALIKUŞU DİZİSİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER -FOTO GALERİ-

FAHRİYE EVCEN "EVİM SENSİN" FİLMİNDE SESİYLE DİKKAT ÇEKTİ! VİDEO

FAHRİYE EVCEN'İN SEKSİ POZLARI! FOTO GALERİ