Abone Ol

Fahriye Evcen kaprisleriyle rol arkadaşlarını çıldırttı!

Oyuncu Fahriye Evcen'in sette olmazsa olmaz kuralları varmış.

Fahriye Evcen kaprisleriyle rol arkadaşlarını çıldırttı!

Cansel Elçin’le başrollerini paylaşan Evcen, dizinin Bodrum’da çekilen sahnelerinde kaprisleriyle set ekibini ve rol arkadaşlarını çıldırtmayı başardı. Otelden setin kurulduğu çekim yerine başrol oyuncularına bir araba tahsis edilirken Evcen’in bunu kabul etmediği ileri sürüldü. İddiaya göre, Cansel Elçin’le aynı arabaya binmek istememekte direten güzel oyuncu yeni bir set krizine neden oldu. Yapım şirketi ayrı arabalar tahsis ederek krizi şimdilik aştı.

FAHRİYE EVCEN’İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BİRÇOK PROJESİ İPTAL OLDU
Yaprak Dökümü dizisinde Necla karakteriyle şöhreti yakalayan Evcen, Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray’ın kanunlarını günümüzde uygulayınca Ay Yapım şirketiyle arasında soğuk rüzgarlar esti. Şirket sezon bitiminde oyuncuyla yollarını ayırdı. Oysa başlarda birlikte daha birçok projede yer alacaklarını duyurmuşlardı.

KURALLARI YÜZÜNDEN İFFET’İ KABUL ETMEMİŞ
Hakkındaki ’kaprisli’ söylentilerine yeni dizide son vermeye karar veren ve sette iyimser tavırlar sergileyen Evcen’in imaj düzeltme çabaları boşa gitmiş görünüyor. Ay Yapımdan ayrıldıktan sonra "İffet" filminin dizi versiyonunda oynamak için Gold filmle anlaşma imzalayan Evcen, bazı sahnelerden rahatsız olduğunu belirterek projeden çekilmişti.Daha sonra geçmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan ancak sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini anlatan ’Yalancı Bahar’ için Faruk Turgut’la el sıkıştı.

Bir programda seyirciler arasında otururken Oya Aydoğan’ın keşfettiği Fahriye Evcen’in, Türkan Şoray kanunlarına benzer istek listesi var.

İşte bir projede yer almak için olmazsa olmazları...

- Dizide öpüşmez.

- Yatak ve açık sahneleri olmayacak.

- Dizi başına 50 bin TL istiyor.

- Set çalışma saatleri okuldaki ders programına göre ayarlanacak.