Abone Ol

Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e İzmir mitingi yanıtı: Hep bir yalan, hep bir kıska

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği İzmir mitingiyle ilgili “Nasıl bir boyama yeteneğiyse Fahrettin Altun'a tebrikler” demesine, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan yanıt geldi. Mitingden video paylaşan Altun, "Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık! Onlara diyoruz ki, biz hakikat ile yürürüz, siz tahrifatla" dedi.

Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e  İzmir mitingi yanıtı: Hep bir yalan, hep bir kıska

Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği İzmir mitingde çekilen bazı fotoğraflara sosyal medyadan “photoshop yapıldı” iddiaları yöneltilmişti. Özgür Özel de söz konusu mitingle ilgili, “Nasıl bir boyama yeteneğiyse Fahrettin Altun'a tebrikler” demişti.

Özel’in sözlerine Altun'dan tepki geldi. Sosyal medya üzerinden videolu paylaşımda bulanan Altun, şu ifadelere yer verdi:

"Göz boyamakta, 'ilgi çekici olsun diye' yalan vaatlerde bulunmakta uzmanlaşmış birileri çıkmış, bize iftira atıyor. Cumhurbaşkanımızın İzmir mitingine ilişkin görsellerin tarafımızca imal edildiği yalanını söylüyor! Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık! Onlara diyoruz ki, biz hakikat ile yürürüz, siz tahrifatla! Aşağıdaki videoyu iyi izleyin"