Abone Ol

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özel'e: Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz..

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup başkanvekili Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Altun, "Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Hak ettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır" dedi.

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özel'e: Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz..

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Altun, "Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a ve sayın Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Hak ettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır" dedi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve sayın Devlet Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır."

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özel'e: Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz.. - Resim: 1

Ne Olmuştu?

CHP'li Özel, dünkü açıklamasında "Bugün Devlet Bahçeli çıkmış konuşuyor. Bütün muhalefete hakaret ediyor. Bize de 'beşinci kol' demiş. Bahçeli ve Erdoğan iki ayrı kişiler, ama tek prompterleri var. Prompterlerin kablosu saraya bağlı. Erdoğan ne derse papağan gibi birkaç gün sonra Bahçeli tekrarlıyor" demişti.