Abone Ol

Ezgi Ünal'a beyaz ten tepkisi! Kırmızı elbise sana yakışmaz!

İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Ayşegül Doğan, Ezgi Ünal'ın beyaz tenli olduğu için kırmızı giymesini beğenmediğini ve kırmızının esmerlere yakıştığını söyledi.

Ezgi Ünal'a beyaz ten tepkisi! Kırmızı elbise sana yakışmaz!

Daha sonra Ayşenur'a da yakışmaz deyince Nihal Candan, Ayşenur'a kırmızının yakıştığını söylediğini hatırlattı. Ayşegül ise Ayşenur'un farklı bir tarzı var deyince Nihal bunun havlu atmak olduğunu söyledi ve tartışma yaşandı. Öykü Serter Ayşegül'ün sözleri üzerine Ayşenur'a hayran mısın diye sordu. Bu tartışma sırasında sıkılan Kemal Doğulu köprünün diğer tarafına gitti ve yarışmacı koltuğuna oturdu. Nihal ise aksine beyaz tene kırmızının daha çok yakıştığını söyledi. Sima Şerafettinova ise makyajını beğenmediğini ve finale giderken bu elbiseyi uygun bulmadığını söyledi ve ikili arasında tartışma yaşandı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova

istebenimstilim.com