Abone Ol

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı belgelendi

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 2019 yılında boşandığı eşi Kaan Yıldırım'dan sonra aradığı aşkı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin de bulmuştu. Ünlü çift, 2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıllarda sonlandırmıştı.

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı belgelendi

Kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, meslektaşı Kaan Yıldırım ile 3 yıl evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşanmış bu ayrılığın ardından Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu, sürpriz bir aşka yelken açtı.

Evlilik beklerken ayrılık kararı alan Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, herkesi yine çok şaşırtmıştı. Uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Eyüboğlu, aradığı aşkı sonunda buldu.

Güzel oyuncu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Fikret Fekeli karakteriyle hafızalarımıza kazınan Furkan Palalı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı sonunda belgelendi. Ünlü çift, Amsterdam'da baş başa romantik bir tatil yaptı. İkili, sosyal medya hesaplarından renkli karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin birlikte bir karelerini yayınlamaması dikkat çekti.

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı çifti tatil dönüşü ilk defa görüntülendi. MuhabirOnline tarafından yayınlanan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ünlü çifte; 'Aşk yaramış', 'Çok yakışıyorlar' gibi yorumlar yapıldı.