Abone Ol

Ezgi Baylar ve jüri birbirine girdi!

İşte Benim Stilim eleme gecesinde, Ezgi Baylar ve Zeynep Öztürk jüri karşısına çıktı. Ezgi Baylar'ın gecenin başında söylediği "elenmek istiyorum" sözleri nedeniyle jüriyle arasında sert diyaloglar yaşandı.

Ezgi Baylar ve jüri birbirine girdi!

Eleme gecesinin başında şoke eden açıklamalar yapan Ezgi Baylar, "Ben en kötülere kaldıysam gitmek istiyorum çünkü ben buraya final için geldim" dedi.

Diğer yarışmacılardan tepki alan Ezgi Baylar, jüri karşısında da tepkiyle karşılaştı.

Nur Yerlitaş Ezgi'ye "Senin yarıştığın programda birinci olanlar en kötülere çıkıyor zayıf halkalarla çıksan neyse. Sana bu masadan defalarca 10 verildi. Bizleri zan altında bırakıyorsun, fazla bir hayal kurmuşsun kendi kendine en şık benim ve birinciyim mi diyorsun. Herkes böyle der. Sen gitmek istiyorum diyorsun ama bunun kararını biz veririz sen değil." dedi ve Ezgi'nin adını yazdı.

Kemal Doğulu "Bu nasıl bir yüksek bir ego, daha dokuzuncu hafta ve buradan herkes geçecek. Kimse bu lafı etmedi, herkes daha azimle çalıştı kimse pes etmedi. Senin bu tavrın bana çok egoist geldi. Senin kurduğun cümlelerin hepsi siz kimsiniz benim moda anlayışımı eleştiriyorsunuz anlamına geliyor. Çok yanlış cümleler kuruyorsun, egona yenik düştüğün için bütün prodüksiyonu harcıyorsun. Geçen sezon finale kadar geldin tarz olduğun için, ne demeye çalışıyorsun sen. Çok ayıp." dedi ve Zeynep'in adını yazdı.

Ivana Sert "Seni burada zorla tutamam, kalırsan mutsuz olacaksın ve haftaya kötü geleceksin. Seni zorlamak istemiyorum." dedi ve Ezgi'nin adını yazdı.

Uğurkan Erez "Beni sizin gitmek istemeniz ilgilendirmiyor ben tarzınıza göre oy vereceğim." dedi ve Zeynep'in adını yazdı.

Eşitlik ortaya çıktığı için jüri üyeleri tekrar karar vermek için kendi aralarında bir konuşma yaptı ve Zeynep Öztürk yarışmaya veda etti.

Kemal Doğulu: Ortaokulu İmam Hatip’te okudum

All Star olmak için ne yaptılar?

Canlı yayında dans ederken...

İşte Benim Stilim jürisini hiç böyle görmediniz!

Ayşenur Balcı ikizleri yerden yere vurdu

Nur Yerlitaş iki yarışmacıyı da ağlattı

Nazlı Hamarat'tan aşk itirafı